Slutförda projekt!

Som jag skrev tidigare försökte jag att slutföra lite påbörjade projekt i helgen. Och jag blev tillslut klar med min lilla luvtröja, började med denna i påskas då familjen var på besök. Så har fått stor hjälp av min mamma att sy den, men det saknades lite knappar och en söm längst ned för att bli färdig, men nu är den äntligen klar! Bättre sent än aldrig:)

 

 

 

Äntligen helg!

Nu tar jag en välbehövlig paus från studierna. Har som plan att sluföra några av mina pågående projekt här hemma i helgen, det är ju så roligt att börja med något nytt istället för att slutföra det man håller på med, så jag har några projekt att slutföra, vi får se hur långt jag hinner! Tänkte bara passa på att önska en trevlig helg härifrån!
 

Nybakade tårtor!

Hittade en jätterolig hemsida med enkel beskrivning på hur man kan virka miniprinsesstårta och jordgubbar, bloggen heter virka liten kaka. Där finns det massa inspiration om man vill virka bakverk så nu är jag helt såld på att virka små kakor, det går ganska snabbt och det gäller att inte missa någon maska för då blir det lätt fel i slutändan. Det blir lite annat än att sitta och virka mormorsrutor till mitt täcke, något som jag behövde en liten paus från. Bakverken blir klara inom en rimlig tid till skillnad från mitt täcke, jag gillar ju att få saker färdiga så skönt med lite vila från täcket som är ett riktigt evighetsgöra. Här kommer några bilder på mina bakverk!