Nytt år nya möjligheter!

 
Jag tänkte visa lite bilder från mitt år som gått, och år 2013 har verkligen bjudit på väldigt mycket pyssel för min del. 2013 började med en hel del syprojekt, allt från bebiskläder till lapptäcken. Och jag som tidigare inte sytt speciellt mycket, är nöjd med de små framsteg jag tagit med symaskinen.
Jag har börjat lära mig att läsa virkmönster och verkligen kommit igång med virkningen och nästan blivit beroende av att virka. Det har varit allt från kuddar till snuttefiltar till sjalar. Att sitta i tv soffan utan ett virkprojekt är numera inte möjligt. Den största händelsen under året som gått var när vår son kom i april. Och det blev minst sagt en omställning som man nog inte kan föreställa sig innan man själv varit med om den, men på ett alldeles fantastiskt vis. Att sammanfatta ett år lite kort var väldigt svårt insåg jag när jag började, så jag bjuder på lite bilder som får tala för sig själv. Hoppas ni alla får ett mysigt nyår!
 
 
 

 
 

 
 
 

Garnströssel

När jag virkar och fäst alla trådarna blir det alltid så många små garntrådar över, jag brukar alltid samla dem i en hög, och allt för ofta tycker jag det är tråkigt och slänga dem för de ser så fina ut tillsammans. Ibland hittar jag nya fina färgkombinationer att använda mig utav av allt mitt fina garnströssel. Men tyvärr kan jag ju inte spara på allt så det får fint åka ner i soporna. Men ett litet tag får det alltid ligga framme och se fint ut...
 
 
 
 

Min största mormorsruta

Här är den, min största mormorsruta någonsin som jag virkat. Det blev en kudde tillslut, och den trängs så fint med alla andra kuddar vi har i vardagsrumssoffan. Jag är nöjd med den, även om det var lite segt att få den färdig. Problemet är att jag är så bra på att påbörja nya projekt, men desto sämre på att slutföra dem. Men när jag väl gör det är det en sådan skön känsla. Just nu sitter jag och virkar på en sjal som heter Nordic Shawl, mönster har jag köpt hos MyRoseValley.
 

 Vill du också virka kudden? Jag har använt mig av virknål 3,5 och som vanligt numera virkar jag med tilda garn. Jag har ett sytt kuddfodral som jag syr fast mormorsrutan på, så att jag kan ta ut kudden och tvätta fodralet. Runtom har jag virkat en volangkant, mönster till kanten hittar du här.
Lycka till!