DIY Ipad Cover

Jag har virkat ett enkelt och färgglatt fodral till vår Ipad. Det är ett relativt snabbt pyssel att sysselsätta sig med några kvällar i rad i tv-soffan. Det som tar längst tid är att fästa alla trådar, dessutom är det fruktansvärt tråkigt också. Så har du något bra förslag på hur man fäster alla trådar på kort tid, tar jag mer än gärna emot förslag , skriv en rad i gästboken.
Fodralet är virkat med tilda garn i olika färger, och virknål 3,5. Jag har virkat minimormorsrutor, och på andra varvet börjat fästa ihop dem. Runtom virkade jag fasta maskor för att hålla ihop fodralet. Högst upp på fodralet gjorde jag en enkel volangkant, mönstret till volangkanten har jag för en gångs skull skrivit ned så det är här:
 
 
Vill du inte ha någon volangkant kan man bara virka något varv med fasta maskor högst upp! Här kommer bild på mitt fodral:
 
 
 
 
 
 
1 Åsa:

skriven

Titta vad jag hittade! En blogg av världens bästa Johanna! Sjukt imponerad som vanligt, tack förresten för julkortet som kom idag. Stor kram från en ny följare.

Svar: Vad roligt att du hittat hit! Hoppas allt är bra med er, jag har tänkt att höra av mig nu ett tag men inte kommit mig för än!Kram till er alla fyra!
Johanna

2 Corina - Mamma till Tindra & Maxine:

skriven

Hejsan!
Vill bara hälsa och tacka så hjärtligt för det jättesöta babypannbandet, så otroligt fint! (Kom med posten idag) Den lilla flickan som ska ha pannbandet kommer se helt bedårande ut :)

Trevlig kväll!
/Corina

Svar: Vad roligt att höra att det kommer till användning! Hoppas lilltjejen gillar bandet!God Jul
Johanna
Johanna

3 Jasmin:

skriven

Åh vad fint!! :) bra tips

4 Jessica Högberg:

skriven

Så fint!! Jag ska också virka nåt... det är ganska kul=))

Kommentera här: