Julhjärtan

Jag har suttit och virkat lite på kvällarna, vilket inte är något ovanligt utan det gör jag för det mesta nuförtiden. Denna gång har jag virkat en liten girlang med hjärtan nu till jul. Den kom upp igår på sänggaveln och får hänga där över jul. Jag har virkat girlangen efter ett mönster som du hittar här. Beskrivningen är på engelska men det är bilder och finns en väldigt bra ruta med översättning på svenska för alla virktermer. Här kommer några bilder på hur det blev.
 
 
1 Malin - Mamma till Alice:

skriven

Sv; ja men visst är den!! Har tjatat om den sen jag såg den...Så få se om tomten kommer med den nu till jul eller om hon kanske får den när hon fyller 1 år i Januari :)

2 Jenny :

skriven

Åh, vilken mysig och inspirerande blogg du har, vad skoj att jag hittade hit! Du får självklart jättegärna länka till min blogg angående beskrivningen på hur man syr ett lapptäcke! Jag blir bara glad om jag kan hjälpa någon att sy och visa att det inte alls behöver vara så krångligt! Kan jag, kan alla! :)
/Jenny

Svar: Tack, vad roligt att du gillar min blogg! Du får hålla utkik på lördag, för då publiceras inlägget. Tycker som sagt det var en jättebra beskrivning på hur man syr lapptäcken som du lagt ut, sådana inlägg tar ju ett tag att göra!Ha en bra vecka!

Med vänlig hälsning
Johanna.
Johanna

3 Ereeka - småbarnsliv och träning:

skriven

Det vore så himla roligt att kunna virka! :D

4 My Fredblad:

skriven

Gud vad sött :D

Kommentera här: