Dåligt på pysselfronten...

Lite segt på pysselfronten just nu då det har varit mycket med skolan och vi har varit en helg i Stockholm. Just nu orkar jag inte så mycket heller så allt tar lite tid, har åkt på en förkylning också som tar på krafterna. Men ett litet inlägg från vad jag håller på med kommer här... Det blir ett sista stort lapptäcke, sen får det inte plats fler här hemma. Denna gången går det i blått och grönt, men det är inte färdigt ännu. Sedan har jag planer  på att sy om lite kuddar i vårat pysselrum i lite mer ljusa färger som vitt och beige och placera lapptäcket jag nu håller på med där, tror det kan bli fint! Här kommer en liten förhandsvisning på hur det ser ut...
 
 
 
 
En skön helg önskar jag alla mina trogna läsare ;)
 

Ännu mera lapptäcken...

Hej!
 
Idag kommer ett till inlägg med lite bilder på nya lapptäcken som jag sytt. Det var så roligt att pyssla med så jag har bara pysslat med att klippa sicksacka och sy lapptäcken på sista tiden, det är lite tidsödande men väldigt roligt och beroendeframkallande.
Det har blivit ett litet blått&grönt lapptäcke för barn och ett stort i färgerna röd/vit/grön. Tygerna är Tilda tyger från Panduro Hobby och på baksidan har jag ett gosigt fleece tyg i ljust vitt.  
 
 
 
 
Det tog minst sagt lite tid och tålamod att sy detta lapptäcke som är ungefär lika stort som en "vanlig" pläd och passar perfekt att ha i soffan.
 
 
Och så en bild på barnlapptäcket i blått. På galgen hänger den första hela tröjan som jag lyckats sticka den är väldigt varm och gosig, passar perfekt nu när det varit så kallt.Tröjans mönster kommer från strikka, jätterolig garnbutik som finns i Göteborg.

Nåldyna

Det bidde också en liten nåldyna när jag satt och pysslade idag, alltid välbehövligt då man syr!