Bättre sent än aldrig!

Det var på tiden! För nu var det alldeles för länge sedan jag skrev på bloggen. Det har hunnit hända mycket på dessa intensiva veckor då vi fått en ny familjemedlem som tar upp det mesta av tiden. Att hitta sina rutiner med en liten bebis tar sin tid. Jag hoppas dock att det ska bli lite mer inlägg i bloggen nu framöver!
 
Mitt examensarbete som Visual Merchandiser avslutade jag i förra veckan, min lediga tid och ork, har jag ägnat åt att slutföra det. Så nu när det är färdigt kan jag ta semester, äntligen!!! Jag ska lägga upp lite bilder på mitt examensarbete här framöver...Nu är det bara praktiken kvar som jag planerar att göra till hösten, sedan får jag mitt diplom som VM och då blir det till att börja söka jobb, spännande och nervöst!
 
Trots att jag inte har skrivit något här har jag försökt att pyssla lite när jag fått en ledig stund över. Jag och sambon tog tag i trädgården en helg och planterade kryddor och lavendel i rabatten. Mina citronkärnor och tomatskivor som jag planterade tidigare i år har börjat växa, och jag tror nog att jag kommer kunna äta egenodlade tomater senare i sommar. Citronerna tar nog lite längre tid på sig, men kanske nästa sommar? De har i alla fall blivit väldigt grönt av de citronkärnor som jag planterade.
 
Citronerna är de som står i den bruna terracottakrukan!
 
Jag har även passat på att virka lite på mitt evighetsprojekt på kvällarna när mini sover, mina mormorsrutor som förhoppningsvis ska bli en mysig filt! Jag har börjat virka ihop alla rutorna, för då känns det som att det händer något och allt inte bara står stilla...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: