Äntligen lite plantering

 
Denna helg har inte varit den bästa, jag har åkt på ett riktigt virus och legat utslagen, idag är det lite bättre men jag är fortfarande väldigt matt. Dock har det varit så fint väder idag så jag kunde inte motstå att sitta ute i solen en liten stund på uteplatsen, jättehärligt och varmt och gott. Passade då på att plantera lite som jag skulle gjort för länge sedan.
 
Provade att odla skivade tomatskivor, har nämligen hört att det ska gå. Så det återstår att se om det kommer upp några tomater i år. Lite persilja har jag passat på att så sedan tidigare och den fick stå ute och njuta lite av vårsolen. Provade även att så små citronkärnor, får se om det blir något utav det. Sedan satte jag i lite gula ärtor, vi får helt enkelt se vad som kommer upp i år! Tog även lite sticklingar från mina tulpanperlagoner som inte ser så pigga ut för tillfället, hoppas på att ha hela blomlådan full med tulpanperlagoner till i juni.
Min sambo fick även en DYMO i present, så allt är nu märkt med namn, jättebra så man slipper stå och fundera på vad som är vad innan man kan se vad det liknar!
 
 

Kommentera här: