Enkelt påskpynt!

Idag har jag knåpat ihop lite enkelt påskpynt till hemmet. Jag gjorde en dörrkrans av en girlang som jag köpt på panduro. Girlangen virade jag runt några grenar som jag hittade i parken. På vissa ställen syns grenarna igenom, men det gör inget tycker jag. På girlangen är det små påskägg, och jag hade två fjärilar hemma som jag fäste på kransen, så den fick lite mer färg!
 
Till dukningen klippte jag ut påskägg och skrev namn på med hjälp av vår dymo. Namnen satte jag på äggen, dessa kan man lägga ut som bordsplacering till påskmiddagen. Det blev lite över utav girlangen från dörren och av resterna blev det små servettringar till dukningen.
 
Till påskriset blev det lite påskägg, jag använde samma mall som jag hade när jag klippte ut äggen till bordsplaceringen, 6 st ägg till varje påskägg gick åt. Jag häftade ihop äggen i mitten och vek sedan ut sidorna. Fäste en sytråd i toppen, så jag kunde hänga upp dem i påskriset. Papprena som jag använde är Tilda papper som kommer från panduro. Tre enkla påsktips som går snabbt att göra!
 
 
 
 
1 Lilla jag:

skriven

Helt fantastiskt! Glad påsk till er!

Svar: Tack detsamma!
Johanna

Kommentera här: