Kakfat för sytillbehör...

 
Idag provade jag att göra kakfatet som jag köpte delar till på Sy och stickmässan här i Malmö för någon vecka sedan. Jag ska inte ta åt mig äran för att ha borrat i faten för det överlät jag till karln i huset som är van med borrar och inte har sönder faten.  Faten kommer från IKEA, det är en ny kollektion som har kommit. Jag gillar de blåa dekorationerna på faten och har funderat på att byta ut mina gamla mot dessa istället men inte bestämt mig ännu.
Kakfatet placerade jag i pysselrummet och det passade bra med lite sytråd och nålar, koppen blev perfekt för min lilla knappsamling. Jag har fortfarande ett "set" kvar så jag kan göra ett kakfat till, men jag har inte köpt några fat än. Funderar på att ta en tur på loppis för att hitta lite fat som jag kan använda till mitt nästa kakfat.
 
 
 
 
1 Lilla jag:

skriven

Vad fint det blev! Jag skulle ha velat se den nya faten hur det ser ut innan du satt ihop det!!! Det verkar väldigt fint i allafall! Ska du köpa nya till din kök?! Och en liten till bebisen hoppas jag :-)

Svar: Tack! Ja nästa fat ska jag försöka komma ihåg att visa hur jag monterar ihop det och hur det ser ut innan...men ska bara hitta lite fat först:)
Johanna

Kommentera här: