Sy och stickmässa i Malmö!

I helgen har det varit sy och stickmässa i Malmö, jag var där och spanade lite. Det var väldigt blandat med vad som fanns, det var allt från pärlor och garner till sömnad och tygförsäljning. Det fanns alltså mycket att kolla på!!
Jag fyndade två tyger (se bild nedan), jag vet dock inte vad det ska bli utav dem än. Jag funderar på att göra en liten bebisfilt men ska försöka sy någon liten body eller byxa också, men då måste jag hitta ett bra mönster först, så vi får se vad det blir. 
 
 
 
Jag fyndade även tillbehör till att bygga ett eget kakfat, det kommer bli ett kakfat med tre våningar, så nu är jag på jakt efter snygga kakfat som jag kan använda för att bygga mitt alldeles egna kakfat. Jag fick även med en beskrivning så jag vet hur man ska göra. Här är en bild på de två toppdelarna till kakfatet...
 
 
 
 
Jag har även börjat virka mormorsrutor, de går i färgerna blå,turkos, grön och vit. Perfekta att sitta och virka på kvällarna framför tv`n, garnet jag använder kommer från stoff och stil. Så småningom ska det bli en filt, men det kommer nog att ta sin lilla tid innan det blir färdigt, det är roligt att virka dem men att fästa tråden och att sy ihop dem är mindre roligt, men än så länge har jag bara gjort ett tiotal.
 
 
 
Ha en skön söndag!
 
1 Nicole :

skriven

Hoppas att du visar upp din lilla filt sen! Jag är redan nyfiken på den :-))))! Du har en sån fin blogg!

2 Johanna:

skriven

Vilken fin blogg!
Denna kommer jag att följa!
Du är så duktig Johanna, så himla mycket fint här!

Svar: Tack vad gulliga ni är och roligt att ni gillar att kolla in min blogg! Kram till er!
Johanna

Kommentera här: