Lilla My snuttefilt

Min lilla My snuttefilt som jag virkat på är äntligen klar. Det tog lite extra tid då jag hade slut på garn, och när jag kommer till affären och ska köpa nytt så köper jag såklart fel nyans. Tilda garner är fantastiskt roliga och virka med eftersom det finns i så många olika färger och nyanser, men man ska ha med sig en liten bit garn då man går och handlar för annars riskerar man att göra som jag och komma hem med fel färg. Mönster till snuttefilten hittar du här.
Jag får så mycket inspiration till min virkning numera när jag går på stan, jag tycker det bara blir mer och mer virkat som man ser. Allt för ofta tänker jag att det där kan jag göra själv! Till slut har man då allt för många projekt igång samtidigt. 
Nåväl här kommer bilder på min snuttefilt.
 
 
Hoppas ni har en skön lördag kväll, här hemma har vi precis mumsat på hembakade lussebullar och nu ska jag sätta igång med julpyntningen för i år!

Dagens tips

Ett tag var jag ofta på torget och köpte snittblommor, nu på senaste tiden har jag tyvärr blivit lite sämre på att köpa hem blommor. Jag tänkte jag ska försöka ändra på det och köpa hem lite mer blommor igen, jag älskar att ha blommor på bordet, det är så fint och skapar en fräsch känsla. Det tråkiga med snittblommor är ju att de har sina glansdagar och sedan får man kasta dem. För att kunna njuta av dem lite extra brukar jag när de börjar se lite hängiga ut, klippa av dem som fortfarande är fina och placera dem småvaser. På så sätt kan jag njuta och gå och lukta på mina rosor några extra dagar.
De här rosorna har nu bott hos oss i lite mer än en vecka och visst är de fortfarande fina?
 
 
 

Snart är den klar

Alltså min näckroskudde som jag skrivit om tidigare  här på bloggen. Nu är det bara några blommor kvar att virka sedan är den färdig. När den är klar syr jag ett kuddfodral och syr på min virkning på framsidan, på så sätt kan jag tvätta kuddfodralet, om några kladdiga små fingrar skulle vara och pilla på min fina kudde. Mönster med bildbeskrivning på näckrosorna hittar ni här.
 
 
Hoppas ni också har en solig och härlig tisdag!