Hemma hos oss...

Idag tänkte jag visa lite bilder på vår lägenhet. För er som inte vet så bor vi på nedre botten i en trea. Vi flyttade in -09 och skulle bara tapetsera om lite och måla golven, det blev ju lite mer än så...Men i efterhand är jag nöjd att vi gjorde det för jag trivs så bra i lägenheten, trots att jag längtar efter lite större.
 
Bild 1 är vårat vardagsrum, här har vi bytt golv och målat väggar vita. Det är det enda rummet som inte har kvar sitt orginalgolv. Och även det enda rummet som är helt vitt. Vi gillar ju båda två färg, men vi kompenserade detta med en grön soffa och så mattan med massa färger från Hay.
 
Bild 2 är köket. Detta renoverade vi sist. Vi har ett IKEA-kök, vi har lämnat in luckor för spraymålning för att få den kulören vi ville ha. Handtag har vi köpt på byggfabriken och så har vi specialbeställt bänkskivan virrvarr.
 
Bild 3 är vår hall. Jag älskar tapeten som kommer från PIP. Här har vi målat och tapetserat om. Dock ska vi kolla runt lite och försöka få till mer förvaring i hallen för skor och jackor då vi nu är tre i familjen och behöver lite mer plats. Så om någon har något tips och förslag så skriv gärna en rad!
  

Hoppas ni alla har en skön start på veckan. Jag sitter och klurar på ett blogginlägg där jag tänkte dela med mig av tips på mina bästa sidor för inspiration och virkmönster, det kommer upp här så småningom!
 
 
1 jos:

skriven

så härligt!

Kommentera här: