Lilla My snuttefilt

Min lilla My snuttefilt som jag virkat på är äntligen klar. Det tog lite extra tid då jag hade slut på garn, och när jag kommer till affären och ska köpa nytt så köper jag såklart fel nyans. Tilda garner är fantastiskt roliga och virka med eftersom det finns i så många olika färger och nyanser, men man ska ha med sig en liten bit garn då man går och handlar för annars riskerar man att göra som jag och komma hem med fel färg. Mönster till snuttefilten hittar du här.
Jag får så mycket inspiration till min virkning numera när jag går på stan, jag tycker det bara blir mer och mer virkat som man ser. Allt för ofta tänker jag att det där kan jag göra själv! Till slut har man då allt för många projekt igång samtidigt. 
Nåväl här kommer bilder på min snuttefilt.
 
 
Hoppas ni har en skön lördag kväll, här hemma har vi precis mumsat på hembakade lussebullar och nu ska jag sätta igång med julpyntningen för i år!
1 Virre:

skriven

Åh tänk att ha en sån!

2 Charlotte:

skriven

Wow, vilken härlig snuttefilt! Hur kom du på idén med den? Jättefina bilder du lägger upp..märks du har fullt upp där hemma...ni verkar ha det riktigt mysigt:)

Svar: Tack roligt du gillar sidan och mina virkningar. Jag har fullt upp med virkningen just nu det är ju så roligt ;) finns massa tips och inspiration att hitta på nätet, det är bara tiden som fattas;) hoppas allt är bra med dig! Kramar
Johanna

Kommentera här: