Oktober

Tyckte nyss månaden startade och nu är den redan över. Månaden har bjudit på några omgångar förkylning, feber , kalas och namnfest för vår lilla Ebba. Hösten är nu här på riktigt och träden har verkligen tappat nästan alla löv. Jag tycker verkligen om hösten men tycker det går lite för snabbt just nu...
Här kommer några av månadens bilder från instagram, följ mig gärna där @johannapysslar 
 
 
 
 
 

Veckan som gått

Bjuder på några bilder från veckan som gått. Ett loppisfynd, den vita krukan med gula löv fyndade jag för en tia på röda korset. Sen passade jag på att köpa mig en vas som jag spanat på länge, den blåa i stringhyllan, det blev en försenad födelsedagspresent till mig själv! Ska bara hitta en passande plats för den så den kommer till sin rätt.

Helgen spenderades i lördags på Liseberg, blå himmel och paraplyn som såg ut som höstlöv! 

Nu säger jag godnatt, vintertiden och en intensiv helg gör att det är dags att sova!  


Dags att börja planera inför julen

Hög tid att börja med alla pyssel och handarbeten som ska bli klara inför jul. Jag har börjat smått och har lite för många planer på vad jag vill hinna och lite för knapp tid. Jag har börjat sticka lite på dem men tänker inte avslöja så mycket mer än, jag har försökt mig på mönster från sandnes. De har gjort ett häfte med mönster på olika handdukar och mindre projekt, alltid lika fint fotade och inspirerande med sandnes mönster. Än så länge har jag provstickat en av handdukarna, har gjort den rätt mycket mindre än mönstret. Många trådar att fästa men det får bli söndagsprojektet! 
Hoppas ni har en härlig helg!