Jag är tillbaka!

Det blev ett rätt långt uppehåll sedan sist men nu ska jag försöka komma tillbaka och få igång min sida igen. Jag hoppas att du följer med! Skriv gärna och kommentera det är alltid roligt att få feedback. Jag hoppas kunna dela lite bilder från hemmet och vår inredning. Samtidigt som jag kommer lägga upp en hel del bilder på handarbete, som jag mest pysslar med när barnen sover. Vi i familjen har hunnit bli 4! Fantastiskt och vi har lämnat Skåne och Malmö för Kungsbacka! Vi håller just nu på att renovera vårt hus, vi har kommit en bit på väg men har samtidigt långt kvar, men som sagt man blir väl aldrig färdig...
Jag börjar lite smått med några bilder för att komma igång bara men kommer försöka uppdatera mer så småningom med lite före och efter bilder.
 
Byrå som är  min mormors gamla som jag fått ta över, älskar den verkligen och har en hel del minnen från den sedan jag var liten då den stod i mormor och morfars sovrum med massa foton på. Tallrikarna på väggen har jag ärvt efter min farmor och farfar och i hallen skymtar en tapet från Pip studio, vi hade ju tapeter (i nästan alla rum) från Pipstudio i lägenheten!
 
Och jag virkar såklart lite på mina sockor eller "tossor" fortfarande...
 
Vårt kök sett från ingången där vi tapetserat med Berså, köket är Ikea stommar med luckor från Järfälla kök.
 
Mer blir det inte för denna gång för nu vaknar lillskruttan, häng gärna med mig på instagram också där jag oftast dagligen uppdaterar på johannapysslar!
 
Hejdå för denna gång
 
 

Kommentera här: